Skip to content Skip to menu Skip to footer

Information for Employers

Føj nye, internationale kompetencer til dit team

Dette online event giver dig en gratis mulighed som arbejdsgiver for at få kontakt med kvalificerede kandidater fra EU/EØS området. Jobmessen arrangeres af Workindenmark og afholdes via online-platformen European Online Job Day. 

Du tilbydes følgende:

  • Gratis annoncering af ledige stillinger som bliver vist til kandidater i hele Europa
  • Mulighed for at interviewe kandidater der viser interesse for dine jobopslag
  • Live chat (skriftligt) med kandidater som ønsker at vide mere om din virksomhed og jeres job

Al kommunikation foregår på engelsk.

Lyder det interessant og skal du med? Følg vejledningen nedenfor.

Registrering 

Det er muligt at tilmelde sig vores event allerede nu!

Opret en ny kontohttps://youtu.be/PobxwCdu8DI

Har din virksomhed allerede en konto kan du registrere jer her.

Annoncering

For at få mest muligt ud af markedsføringen er det vigtigt, at du slår dine stillinger op på siden så hurtigt som muligt. Kandidater får nemlig mulighed for at se siden flere uger før selve jobmessen afholdes.

Matching af kandidater sker ud fra stillingsannoncerne, og for at få de bedst mulige match er det vigtigt at være tydelig i beskrivelsen af stillingsindhold og kvalifikationer. Husk at skrive annoncerne på engelsk.

Via annonceringen har I mulighed for at henvise jobsøgere til jeres egen jobportal eller hjemmeside. Vær dog opmærksom på at event platformen er opbygget således, at det er naturligt for jobsøgere at søge via platformen. Derfor er det vigtigt, at I løbende holder øje med trafikken på platformen, så kontakten til kvalificerede ansøgere ikke går tabt.

Video-vejledning til annoncering.

Book online interview

I har mulighed for at booke online interview med kandidater der har vist interesse for en af jeres stillinger. På jobmessen den 25. oktober har I adgang til nogle 30-minutters ”interview slots”. I vælger på forhånd, hvilke ”slots”, I vil gøre tilgængelige for kandidater.

Online interview afholdes via audio-video chat programmet Jitsi. I behøver hverken at installere programmet eller tilpasse jeres system/firewall. 

Video-vejledning til online interview.

Funktionen online interview finder I via jeres "Dashboard" under "Job applications/Interviews".  

Chat med kandidater på eventdagen

Via en chat-funktion, der er indbygget som en del af jeres udstillerkonto, har I mulighed for at chatte med kandidater i løbet af dagen. I vælger på forhånd tider, hvor I vil være tilgængelige for kandidater på chatten.

Vil I vide mere?

Kontakt os på workindenmark@workindenmark.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen den 25. oktober

Held og lykke med rekrutteringen!

Workindenmark er en offentlig service til de danske virksomheder, der har brug for hjælp til at finde kvalificerede medarbejdere i udlandet. Vi hører under Beskæftigelsesministeriet og er medlem af EURES (European Employment Service).