Skip to content Skip to menu Skip to footer

Vi är ett medelstort företag som tillverkar programvaror. Vi har det lilla företagets dynamik med korta beslutsvägar, närhet mellan avdelningarna och medarbetarna oavsett roll i företaget. För oss är det viktigt med en trevlig stämning på vår arbetsplats, vi arbetar löpande med trivsel för personalen och träffas varje år för internkonferenser och olika personalaktiviteter.

EDP Consult är ett stabilt företag som ständigt expanderar trots en ibland sviktande konjunktur. Vi söker medarbetare som kan växa med företaget. EDP Consult grundades 1983 och idag är drygt 90 anställda fördelade på sju kontor, huvudkontoret ligger i Staffanstorp. På EDP Consult blandas människor med olika utbildning, branschkunskap och kulturell bakgrund. Vi strävar efter att spegla samhället och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Allt som gör en människa unik ger oss fler perspektiv och ett stort mervärde till organisationen! Mångfalden, den långa erfarenheten och breda kunskapen är styrkan och nyckeln till företagets framgång. Tillsammans med dig vill vi bygga framtidens system inom både privat och offentlig sektor! Vi söker nu personal inom utveckling och support för rekrytering. Läs mer om oss och aktuella tjänster på www.edpconsult.se.

Vi utvecklar ett stort antal mjukvaruprodukter som tillsammans bildar heltäckande och funktionella IT-lösningar för ett flertal stora verksamhetsområden, såsom vatten och avfall, miljö, bygg och ärende. Fokus ligger på att utveckla kund- och verksamhetsanpassade produkter. Därför arbetar vi tätt tillsammans med många av Sveriges kommuner, stora renhållningsföretag, statliga verk och bolag under utvecklingsprocessen. Mer än 90 % av Sveriges kommuner driver sin dagliga verksamhet med hjälp av mjukvara från EDP Consult.

På EDP Consult finns det möjlighet att utvecklas med företaget beroende på intresse. Här finns hela processen från marknadsföring/försäljning, systemering/utveckling/testning, installation och utbildning till konsulttjänster och support. Vi strävar efter att vara personliga, pålitliga och lösningsorienterade! Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder, både i det löpande arbetet och på våra kundkonferenser vilket bidrar till ett stimulerande arbete. 

Podrobnosti o organizaciji
Website(s):

Event participation(s)

Pretekli
16 April 2015
Udeležba: Fizična