Skip to content Skip to menu Skip to footer

På Alten utvecklar och levererar vi teknik och IT- kompetens till världsledande företag. Som en global aktör med lokal närvaro är vi flexibla och anpassar oss efter varje enskild kunds förfrågan.

På Alten har vi under mer än 20 års tid byggt upp och utvecklat våra medarbetares kompetenser inom strategiskt viktiga områden. Resultatet har blivit ett konkurrenskraftigt tjänsteutbud med både bredd och djup. Våra största kunder återfinns idag inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi erbjuder kompetens och lösningar genom hela produktutvecklingskedjan. Genom åren har vi haft långtgående samarbeten och ramavtal med flera av de största bolagen i Skandinavien. Några av våra kunder är AB Volvo, ABB, Atlas Copco, Autoliv, Ericsson, Fortum, Scania, SAAB Group, Sony, Vattenfall och Volvo Cars.

Med våra specialistkunskaper täcker vi allt från konceptutveckling, pre-visualisering och konstruktion av en produkt över till kvalitetssäkring och underhåll. Vi åtar oss uppdrag oavsett storlek, resurser och tidsbegränsningar och vår verksamhet bedrivs både inhouse och på plats ute hos kund.

Grunden till vår framgång är en affärsmodell som bygger på valfrihet och möjlighet för den enskilde konsulten att själv styra sin personliga utveckling. Denna valfrihet skapar äkta engagemang, och det är därför vi alltid kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Hot jobs

Hot jobs

Mekanikingenjör

Konstruktörer

Elektronik och mjukvaruutvecklare

Systemutvecklare

Dettagli dell’organizzazione
Website(s):

Event participation(s)

Passato
16 Aprile 2015
Partecipazione: In loco