Skip to content Skip to menu Skip to footer

Mer om hotellet

Støtvig Hotel er bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærestepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg.

AV: STØTVIG HOTEL

SIST OPPDATERT: 27-11-2020 14.23

Vi er lette å finne, 55 minutter fra Oslo sentrum og fra Svinesund, og bare 15 minutter fra Moss Lufthavn-Rygge, Rygge togstasjon og Moss sentrum.

 

Vår ambisjon er å gi alle gjester en minnerik opplevelse.

 

Støtvig Hotel tok imot sine første gjester allerede i 1900 og var i mer enn hundre år et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller. I 2011 ble det gamle hotellet revet, og dagens eier Fische AS har brukt årene deretter på å bygge et nytt og moderne hotell på eksakt samme tomt som det opprinnelige. Mye av den unike «fjordhotell-langs-Oslofjorden-følelsen» er beholdt og litt atmosfære fra Hamptons og New England er tilført. Helheten er blitt vakker, personlig og med høyeste kvalitet i materialer og utførelse, et hotell ulikt alle kjedehotellene landet vårt er fullt av – skapt for opplevelser du ikke glemmer. For dette er vårt høyeste mål, at oppholdet skal bli uforglemmelig.

Hot jobs

Støtvig Hotel søker Norges beste hovmester!

Organisation details
Contact details:

Kontaktperson:

Janish Ellewala

Stillingstittel:

Restaurant & Bar manager

Telefon:

93950614

Epost:

janish.ellewala@stotvighotel.com

Website(s):

Event participation(s)

09 September 2022
Opportunity days Norway - Sweden
Participating: Online
08 September 2022
Opportunity days Norway - Sweden
Participating: Online