DETTA ÄR
BRIXLY!

Barn och vuxna, familjer och företag, elever och äldre. Alla lever, bor eller arbetar, i hus, fastigheter och miljöer som vi byggt och sköter om. Det är deras behov och drömmar vi ska möta, deras röster vi ska höra. Det är för dem och deras trygghet vi finns till.

 

BRIXLY ÄR ETT
VÄRDERINGSDRIVET
FÖRETAG

Vi utgår från tre ord: laganda, ansvar och personlighet. De ger oss riktning och mening på vår resa framåt. Vi är branschens starkaste lag, vi tar ansvar för varandra och andra och vi är enkla och tydliga oavsett roll; som partner, kollega och arbetsgivare.

Vi har ett starkt och brett erbjudande och den mesta och bästa lokala närvaron av alla byggbolag på vår marknad. Det ger en närhet, långsiktighet och trygghet för våra kunder och samarbetspartners.

Trygghet och långsiktighet är också viktigt i vår strävan att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi sätter en ära i att arbeta med egen fastanställd personal, våra Brixare. Deras engagemang, laganda och ansvarskänsla gör att vi kan hålla en hög och jämn kvalitetsnivå över tid.

Vi sätter människan främst. Alltid. Oavsett om det handlar om våra kunder, de som bor och jobbar i de hus och fastigheter vi bygger, om Brixarna, de vi sponsrar eller de som går våra utbildningar. Människan och laget, inget är viktigare än det. Därför är vårt viktigaste budskap:

Vi bygger för människor.

 

VÅR RESA

Vi startade faktiskt vår verksamhet redan på 1950-talet. Under många år var vi en del av Erlandsson Bygg. Men 2019 kunde vi äntligen ställa oss på helt egna ben. Vi rustade oss med ett nytt varumärke och tog med våra medarbetares hjälp fram ett nytt namn: Brixly. På så sätt är vi ett ungt bolag; fulla av energi och nyfikenhet om framtiden. Samtidigt som vi är erfarna som få. Här kan du se lite om vår sjuttioåriga resa: https://brixly.se/brixly

HÄR FINNS VI

Vi finns i västra Sverige; från Strömstad ner till Halmstad, in mot Ljungby och Jönköping och upp genom Skaraborg till Örebro och Värmland. Vi har den överlägset bästa lokala närvaron av alla jämförbara byggbolag på vår marknad.

Här kan du se vilka orter vi finns på idag och se kontaktinformation till våra olika kontor.

Company details
Contact details:
Website(s):
Event participation(s)
Past event
09 September 2022
Opportunity days Norway - Sweden
Participating: Online & Onsite
Past event
08 September 2022
Opportunity days Norway - Sweden
Participating: Online & Onsite