AVAILABLE FOR CHAT/CHATTAR: 11.00-13.00 SAMT 17.00-18.00

 

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Hot jobs

Sommarjobbsrekryteringen är öppen tom den 28 februari. Vi söker ca 70 semestervikarier inom en mängd olika områden tex produktion, el/automation, lab, mek/driftsäkerhet, lokalvård, reception, leverans och produktionsplanerare.

Att sommarjobba hos oss ger dig möjligheter att samla erfarenhet för framtiden och att lära känna nya människor. Det skapar också en möjlighet för oss att hitta framtida stjärnor samt att bidra till ökad mångfald - det är till exempel viktigare än någonsin att locka fler kvinnor till branchen.

 

Event participation(s)
Past event
24 February 2022
Participating: Online