Az AIDe-Hungary Kft., illetve elődcégei közel 20 éve végeznek humán szolgáltatást Magyarországon.

Cégünk olyan iparágban, mint a légiközlekedés vetette meg alapjait, speciális légiközlekedési ismeretekkel rendelkezünk, ismerjük az iparág sajátosságit, munkaköröket, és az ehhez szükséges munkavállalókkal szembeni elvárásokat. A mai napig is ezen a területen specialistának számítunk.

A cégcsoportunk székhelye München, irodahálózata folyamatosan bővül és jelen van Németország iparilag fontos nagy városaiban. Anyavállaltunk honlapja a www.aide.de.

Az AIDe-Hungary Kft. székhelye Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében van, hunlapunk a www.aidehungary.hu címen érhető el.

Miben vagyunk mások, mint más humán szolgáltató cég?

• Munkavállalóinkat kizárólag legális foglalkoztatás keretében alkalmazzuk.

• Anyacégünknek köszönhetően – németül beszélők részére - németországi munkalehetőséget is fel tudunk kínálni. Immár több száz magyar munkavállalónak sikerült állást találni Németországban.

• A németországi kiutazást követően is tartjuk a kapcsolatot azokkal, akik rajtunk keresztül találnak munkát. Magyarul lehet munkatársainktól segítséget kérni a németországi munkavégzés során felmerülő kisebb-nagyobb problémák megoldásához.

• Életpálya modell keretében más munka lehetőséget is fel tudunk ajánlani kollégáink részére

 • Minden munkavállalónknak saját internetes felülete van, így a nap 24 órájában kapcsolatot tud tartani velünk.

Company details
Contact details:

Alexandra Tari (HR Projekt vezető) - +3670-458-2312

Website(s):
Event participation(s)
Past event
20 November 2018
Participating: Online
Loading...