Skip to content Skip to menu Skip to footer

New Career in Hungary - Új Karrier Magyarországon

Past
la fecha del evento:
22 Noviembre 2017
Tipo de evento:
En línea
Estado del registro:
Cerrado

Acerca de este evento

Explore the employment possibilities in Hungary at the EURES Online Job Fair on the 22nd November.

The aim of this event is to connect jobseekers from Hungary and the neighbouring countries with employers looking for qualified staff. It is a great opportunity for those in the IT, manufacturing, pharmaceutical and chemical industries, as well as  shared service providers.

If you are looking for a job, you will be able to apply for available positions which match your profile, to get in touch with employers, and even to participate in recruitments interviews. You will also benefit from being able to access streamed company presentations.

A wide set of opportunities will be available for employers. These will range from  publishing information on recruitment needs, to delivering live-streamed presentations, offering interview facilities and accessing personalised advice on recruiting.

Find exactly what you are looking for with us!

Register an account now!

Participation in the event is free of charge.Fedezze fel a karrierlehetőségeket Magyarországon az EURES online állásbörzéjével 2017. november 22-én!

Az EURES egy napra összehozza az interneten mindazokat, akik érdeklődnek Magyarország iránt és itt szeretnének új karriert kezdeni. Számos magas színvonalú és azonnal betölthető pozíció áll rendelkezésre az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatási területeken (SSC, call centers), ahol a hazai és nemzetközi tapasztalat a nyelvtudással együtt rendkívüli értéket jelent.

Az Új Karrier Magyarországon Európai Online Állásbörze 2017. november 22-én 10.00-től 16.00 óráig az Európai Bizottság European Job Days weboldalán az új kihívásokat keresők részére könnyű és határok nélküli találkozási lehetőséget kínál a magyarországi cégekkel és a megpályázható karrierlehetőségeikkel.

Álláskeresőknek:

  • minőségi betölthető pozíciók informatikusoknak, programozóknak, mérnököknek, gyártási, gyógyszer- és vegyipari szakembereknek és idegen nyelveket beszélő pályakezdő fiataloknak
  • ismerkedés a magyarországi vállalatokkal, online felvételi interjúk és kapcsolatépítés

Munkáltatóknak:

  • cégbemutatkozás, munkáltatói márka, szabad pozíciók és karrierlehetőségek népszerűsítése
  • képzett és tapasztalt munkavállalók egyszerű elérése és kiválasztása
  • kapcsolatépítés a potenciális jelöltekkel, előválogatás és interjúztatás

Az EURES az online esemény alatt tanácsadást és tájékoztatást nyújt a munkaerőpiacról, élet- és munkakörülményekről, valamint hasznos gyakorlati tudnivalókról a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez és sikeres életkezdéshez.

Részvétel online regisztrációval – munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt díjmentesen.

Regisztráljon most!