Skip to content Skip to menu Skip to footer

“ECOLINES” ir pieredzējušākais starptautisko autobusu operators no Baltijas , kas ik dienas ļauj pasažieriem komfortabli ceļot starp aptuveni 200 pilsētām, kā arī nodrošina atsevišķo reģionālo reisu izpildi.

ECOLINES starptautisko autobusu pārvadājumu tirgū darbojas jau 30 gadu. Ieguldot nopietnu darbu un nepārtraukti attīstoties, tas šobrīd piedāvā visplašāko maršrutu tīklu kā Baltijā, tā ceļojumos uz Rietumeiropu un Austrumeiropu. Savas darbības laikā “ECOLINES” kļuvis par vienu no lielākajiem un veiksmīgākajiem Latvijas uzņēmumiem.

ECOLINES veiksmes stāsta pamatā ir atbildības sajūta par saviem pasažieriem. Uzņēmums lepojas ar savu precizitāti un pārvadā pasažierus un to bagāžu atbilstoši starptautiskajiem standartiem.
ECOLINES piešķir īpašu nozīmi savu darbinieku profesionalitātei. Uzņēmums izvēlas tikai pieredzējušus un labi pārbaudītus autobusu vadītājus, tā garantējot pasažieru komfortu un drošību uz jebkuriem ceļiem. “ECOLINES” uztur savus autobusus Eiropas līmenim atbilstošā kārtībā un nepārtraukti paplašina piedāvāto maršrutu klāstu.

ECOLINES Latvijā ir filiāles Madonā, Rēzeknē, Gulbenē un Alūksnē, savukārt Eiropā Igaunijā, Lietuvā, Polijā.

Organisation details
Contact details:

Evija Emsiņa
Personālvadības speciāliste |HR specialist
+37127031396
evija.emsina@ecolines.lv
SIA "Norma-A" ECOLINES
Granīta iela 26A, Rumbula

Event participation(s)