Circet Benelux maakt deel uit van de Circet Group. De Circet Group is de belangrijkste leverancier van telecominfrastructuurdiensten in Europa. Onze groep is naast België, Nederland en Luxemburg gevestigd in Frankrijk, Duitsland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Spanje, Marokko, Zwitserland, Griekenland en Roemenië. In 2020 behaalde onze groep een gezamenlijke omzet van meer dan 2 miljard euro met 10000 medewerkers verspreid over de verschillende landen. In de Benelux heeft Circet 25 filialen met 1500 medewerkers.

De klanten van Circet zijn telecomoperatoren, fabrikanten van telecomapparatuur, infrastructuurbeheerders, energiebedrijven en lokale overheden. Circet, dat in de markt wordt erkend om zijn wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer en ondersteunt haar klanten bij de industrialisatie van hun processen.

Circet biedt haar klanten kant-en-klare telecominfrastructuurdiensten die alle bedrijfsonderdelen van de sector bestrijken: engineering, bouw, activatie, exploitatie en onderhoud van vaste en mobiele telecommunicatienetwerken, alsmede verkoop van abonnementen en aansluiting van abonnees.

Werken bij Circet is:

  • Zorgen voor de integratie van Europa's grootste telecom operators infrastructuren
  • Een speler zijn in het bouwen van netwerken van de toekomst
  • Voldoen aan de nieuwe  technologische uitdagingen van onze klanten
  • Bijdragen aan de evolutie van verschillende business units
  • Een unieke ervaring beleven in een stimulerend bedrijf. 

Verenigd door dezelfde passie en gemotiveerd door een sterk verlangen naar succes, hebben de Circet medewerkers een sfeer gecreëerd in het bedrijf waar je deel van wilt uitmaken.

Company details
Contact details:

Circet NL

Ellen Brinkman

Edisonweg 21a

6101 XJ Echt

www.circet-benelux.eu

Website(s):
Event participation(s)
Past event
Participating: Online