Skip to content Skip to menu Skip to footer

Mathent.se er tjeneste som gjør at du nå kan bestille matvarer via vår nettside og hente de ut på ønsket tidspunkt på Nordby Shoppingcenter (click & collect). Vi har et stort vareutvalg, og prisene er de samme som du finner på Nordby Supermarket.



Mathent.se er lokalisert med eget hentepunkt vis a vis Apoteket ved Nordby Supermarket. Matvarene får du ferdig pakket i poser og eventuelt i handlevogn.



Fordelen er at du nå kan sitte i rolige omgivelser og planlegge samt gjøre dine innkjøp. Du kan hente ut dine matvarer på ønsket tidspunkt. Neste gang du bestiller, kan du hente opp tidligere handlelister, for å supplere med nye innkjøp om du ønsker det. Et viktig poeng er at du vil spare betydelig tid, ved å benytte mathent.se.



Grensemat AB, som er den største aktøren innen matvarer på grensen, står bak Mathent.se og garanterer for kvalitet og leveringssikkerhet.

Datos de la organización
Datos de contacto:

Kontakt

Har du frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Hanna Johansson på telefonnummer +46 730717703, alternativt via mail: hanna.johansson@mathent.se

Event participation(s)

09 Septiembre 2022
Opportunity days Norway - Sweden
Participating: Online & Onsite
08 Septiembre 2022
Opportunity days Norway - Sweden
Participating: Online & Onsite