Skip to content Skip to menu Skip to footer
Job offer description

Välkommen till en kommun med positiv laganda och gränslösa framtidsutsikter! Eda är en kommun med c.a 1000 medarbetare som alla på något sätt arbetar med att ge service till våra medborgare, medarbetare och besökare. Vår verksamhet bygger på visionen om att vara en positiv gränskommun där människor möts – präglad av samverkan, starkt näringsliv och med ambitionen att utvecklas.

Inom Bildning arbetar vi med fokus på utveckling, lärande och en hälsosam skolgång för alla. Här arbetar vi med förskola, fritidshem, fritidsverksamhet, grundskola, särskild undervisning, kulturskola och elevhälsa. Vårt huvudsakliga uppdrag är att främja barn och ungas lust att lära och utvecklas.

Vill du blir vår nya kollega och vara med och utveckla framtidens medborgare och skapa en trygg och jämlik skolgång för alla?

ARBETSUPPGIFTER

Som anställd på Bemanningscentralen arbetar du som timvikarie vid behov. Du arbetar på någon av våra skolor och fritidshem. Vi söker först och främst fritids och personal som vill arbeta som resurs i klass. Du arbetar under ordinarie personals frånvaro. Inom förskolan är du delaktig i barnens dag tex lek, läsa böcker, musik och dans. Vi arbetar efter läroplan. Det är ett varierande kul arbete där du får mycket tillbaka av barnen. Det är en glädjefullt arbete.

Job requirements

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Vi ser att du är självständig och tar egna initiativ och är en kreativ person. Vi vill också att du är en ansvarstagande person. Du behöver också vara flexibel då du kan bli bokad med kort varsel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Benefits

Vi arbetar aktivt med jämställdhet och värdesätter mångfald både som kommun och som arbetsplats. 

Job restrictions

Timavlönad. Tidsbegränsad anställning.

Tillträde: 2022-11-02

Upphör: 2023-09-30

Anställning och intervjuer sker löpande. 

Job details
Sector:
Occupation field:
Work experience:
Work experience is not required
Language skills:
  • Swedish
  • Good
Salary range:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

About company

https://eda.se/jobb Find out more