Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

Jobbe med lokale råvarer i Jotunheimen - nordisk kjøkken

Arbeidsgiver:

Hindsæter Hotel

Sted:

Sjodalsveien 1549, 2683 Tessanden, Vågå (Norway)

Stillingstittel:

Kokk

Søknadsfrist:

15.10.2022

Fra 1.2.2023 til 31.10.2023 søker vi en kokk, som får lov til å bruke eldhus, stabbur og røykeriet ute på tunet i tillegg til et godt utstyrt og passe stort hotellkjøkken med fin utsikt for å servere enkle retter med gode smaker og som liker å formidle historien bak maten til maks 40 gjester. Ingen a-la-carte, ingen lunsj. Kun tre-fire retters kveldsmenyer. Engagjementet kan gå over i en fast jobb etter perioden.

Arbeidstid: Du møter et godt strukturert vertspar med lang erfaring og kjøkken/ vin/ ølkunnskap. For oss er det viktig å tilby et godt arbeidsmiljø og gode betingelser. Betaling over tariff. Vi må nok be om at du jobber noen uker i høysesongene med bare en fridag, men arbeidstiden begrenses til 13 - 21 hver dag. Vi sørger for god assistanse og hjelp rundt deg.

Vi tilbyr kost/logis på stedet, forholdsvis enkel. Alternativt er vi behjelpelig med å finne bolig i nærområdet.

Sjekk ut vårt hotell online og på instagram. Lyst til å være med både inne på jobb og nyte naturen ute - fiske, sykle, padle, gå på ski? Ta kontakt!

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:

Hindsæter Hotel

Adresse:

Vågå, 2680 Vågå

Hjemmeside:

https://www.hindseter.no

Facebook:

https://facebook.com/hindseter

Jobbe i Jotunheimen, tett til naturen og nordiske økologiske råvarer?

Hindsæter er et historisk, lite tømmerhotell fra 1898 midt i naturen i Jotunheimen og regnes som et av Fjellnorges beste spisesteder. Dette vil vi bygge videre på, vi vil fortsette å gjøre om tradisjon til innovasjon -- er du med?

Fra 1.2.2023 til 15.10.2023 søker vi en dedikert kokk, som er ansvarlig for våre tre retters kveldsmenyer basert på lokale råvarer og historier, som serveres kl 19. Arbeidstid kl 13 -- 21. Ingen a-la-carte. Ingen lunsj. Kjøtt fra hele slakt, råvarene fra bygda og naturen. Mulighet til å bruke eldhus, stabbur og røykeriet på tunet. Ferieuker i april/mai som utligner 6 dagers arbeidsuker i høysesong (6 uker vinter, 10 uker sommer)

Kost/logis på stedet i enkle, men koselige tømmerhytter.

Vi ønsker å komme tidlig i kontakt med interessenter og tilbyr muligheten til å bli kjent med oss en av helgene i høstsesongen september og oktober 2022.

Søknad

Søknadsfrist:

15.10.2022

Send søknad til:

post@hindseter.no

Lagre som favoritt

Om stillingen

Antall stillinger:

1

Ansettelsesform:

Engasjement

Prosent:

100 %

Heltid/deltid:

Heltid

Sektor:

Ikke oppgitt

Arbeidsdager:

Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid:

Dagtid, Kveld

Arbeidstidsordning:

Vakt

Oppstart:

01.02.2023

Kontaktperson for stillingen

Kontaktperson:

Karola Wenzel

Stillingstittel:

Leder

Epost:

post@hindseter.no

 

 

 

Angaben zur Stelle
Work experience:
Work experience is required
Dauer der Berufserfahrung:
Between 2 and 5 years
Sprachkenntnisse:
  • English
  • Good
  • Norwegian
  • Good
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Über das Unternehmen

The small historic Hindsæter Hotel is situated along the touristic road over Valdresflya at 950 masl with a stunning view over the valley and Jotunheimen National Park, just 15 km from Besseggen / Gjende.Our kitchen philosophy is based on the new nordic kitchen. Sustainability and local ingredients are our work focus, especially reindeer from the local reindeer company. No convenience. We… Erfahren Sie mehr