Skip to content Skip to menu Skip to footer

Šilutės baldai by SBA Home yra viena seniausių baldų įmonių Lietuvoje ir priklauso SBA grupei.

Šiuo metu AB „Šilutės baldai“ dirba apie 750 darbuotojų. Tai didžiausias darbdavys Pamario krašte. 

Jei darbas – gyvenimo prasmė, kur persipina filosofija, paprastumas, platesnio horizonto matymas ir siekis būti geriausiu savo srityje, SBA yra būtent ta vieta. Visi SBA darbuotojai padeda kurti įmonės ateitį, priimti svarbius sprendimus. Vertinama kiekvieno nuomonė bei idėjos, pripažįstamas asmeninis bei komandos indėlis. Darbuotojai prisiima atsakomybę už savo ir visos organizacijos veiklos rezultatus.

Komandinį darbą grindžiame atvirumu ir pasitikėjimu. Kuriame saugią darbo aplinką, kur esame gerbiami ir gerbiame vienas kitą. Ieškodami sprendimų ir juos priimdami skatiname atvirą diskusiją. Priėmus sprendimą stengiamės, kad visa energija būtų nukreipta jam įgyvendinti.

Kūrybiškumas, pokyčių troškimas, noras tobulėti ir tobulinti yra savybės, kurias skatiname, nes SBA grupė – tai ne šilta darbo vietelė nuo 8 iki 17 val., o dalis kiekvieno mūsų gyvenimo būdo. Jei esi ambicingas, žingeidus ir turi dar neįgyvendintų idėjų, savo svajonių gali siekti kartu su mūsų komanda. Mes ieškome ryžtingų, nebijančių drąsiai išsakyti savo mintis, tačiau kitokią nuomonę mokančių išklausyti ir priimti žmonių. Tokių, kurie didžiuojasi neįprastomis idėjomis ir nori jas paversti tikrove!

Organisationsdetails
Kontaktdaten:

Jūratė Jokubaitienė, personalo vadovė, tel. +37068210550

Personalo vadybininkas, tel. +37062666527

Event participation(s)

Vergangen
23 Februar 2022
Teilnahme: Online