Skip to content Skip to menu Skip to footer
Описание на предложението за работа

Om GDX

GDX AS er en teknologibedrift med fokus på sikkerhetselektronikk som overvåkingssystemer (ITV) men selger også porttelefon. I næringskjeden er vi en distributør, men vi gjør mer enn å bare flytte på produkter. Det som skiller oss fra konkurrentene er kunnskapen vi har om systemene og produktene vi selger.

Vi har kompetansen til å lage integrasjoner mellom etablerte systemer og leverer også skreddersydde pakkeløsninger. Våre kunder er installasjonsselskaper og vi leverer til en rekke forskjellige bransjer. For å gi et inntrykk av variasjonen i det vi jobber med, kan vi nevne AI-basert områdesikring, termisk brannsikring, undervannskamera og vårt egenutviklede dokumenteringsverktøy Byggekamera.no.

Sikkerhetstekniker

GDX en teknologibedrift i vekst med fokus på sikkerhetselektronikk som overvåkingssystemer (ITV) men selger også porttelefon. I næringskjeden er vi en distributør, men vi gjør mer enn å bare flytte på produkter. Det som skiller oss fra konkurrentene er kunnskapen vi har om systemene og produktene vi selger. Våre kunder er installasjonsselskaper og vi leverer til en rekke forskjellige bransjer.

Som sikkerhetstekniker hos GDX blir du en viktig deltaker i vår spennende reise inn i fremtiden. Vi lover å gi deg både interessante utfordringer, faglig påfyll og et godt arbeidsmiljø. Med din kompetanse, personlighet og motivasjon, skal vi jobbe sammen om å levere prosjekter både du og vi kan være stolte av. Vi er spent på hva vi kan få til sammen og håper å høre fra deg.

Arbeidsoppgaver:

• Prosjektering og systemdesign

• Utarbeide tilbud med utgangspunkt i prosjektbeskrivelse, anbud eller kravspesifikasjon

• Bistå forhandlere under Installasjon, programmering, idriftsettelse og service på integrerte sikkerhetsanlegg (AAK, AIA, ITV, porttelefon)

• Mersalg hos pågående og avsluttede prosjekter

• Dokumentasjon, opplæring og kundesupport

• Bidra til et godt og utviklende arbeidsmiljø

Kvalifikasjoner:

• Ideelt sett har du et fagbrev – Relevant erfaring kan kompensere for dette

• Du har tilfredsstillende vandel

• God forståelse av nettverk og grunnleggende kunnskap om brannmur

• God på å kommunisere, muntlig som skriftlig

Personlige egenskaper:

• Du er lidenskapelig opptatt av teknikk (Nerd er et kompliment, ikke sant?)

• Du har faglig stolthet og holder kunnskapen og evnene dine ved like

• Du identifiserer deg med våre verdier og er etterrettelig, nysgjerrig og raus

• Du er klar for utfordringer og villig til å lære nye ting

Vi tilbyr blant annet:

• Muligheten til å være med på å forme egen hverdag og utvikle en bedrift i vekst

• Et faglig sterkt og hyggelig arbeidsmiljø med høy integritet

• Gunstige pensjons, forsikring og velferdsordninger

Hvorfor skal du velge GDX som din fremtidige arbeidsgiver?

Vi er en bedrift i vekst (Dagens Næringsliv - Gasellebedrift, 2020 og 2021) og det er gode muligheter til å kunne forme sin egen hverdag hos oss, samtidig som det er kort vei til ledelsen. Vi har et bredt kontaktnettverk og mange spennende kunder og leverandører. I lokalene våre i Halden er de aller fleste produktene våre tilgjengelige for testing og eksperimentering, og det er alltid rom for å kunne drøfte en god idé. Det er til tider høyt tempo og vi strekker oss langt for å gi god kundeservice, men det går ikke på bekostning av en positiv atmosfære og et godt arbeidsmiljø.

Vi legger til rette for at du kan ta del i vår videre utvikling som en profesjonell aktør innen vårt felt. Våre

markedsledende løsninger gir deg store muligheter i kontakt med både eksisterende og potensielle kunder, hvor dette i kombinasjon med din kompetanse vil kunne bidra til en stimulerende faglig hverdag. Vi har stor tro på deg som vår nye medarbeider, og ønsker den rette person velkommen ombord på laget!

 

Evt. spørsmål om stillingen rettes til: bent@gdx.no

 

 

Подробности за работното място
Икономически сектор:
Професионална област:
Work experience:
Work experience is not required
Диапазон на заплащане:
Not provided
Date of expiry:

За предприятието

Vi er en distributør med fokus på merverdi. Det vil si at vi gjør mer enn bare å flytte varer. Vi ønsker å jobbe sammen med våre forhandlere og bistå dem best mulig med alt fra teknisk kompetanse til diskusjoner rundt gode muligheter i markedet. Vår oppfatning er at for at vi skal lykkes, så må våre forhandlere lykkes. Det målet når vi ved å tilby produkter som er enkle å montere, er stabile… Научете повече